Documentatie: Overige templatepage mogelijkheden

Naast de eerder genoemde title-atribuut kun je nog een aantal aspecten van je template pagina aanpassen met de template-tag. Dit zijn:

javascriptfiles

Voeg dit attribuut toe aan de templatetag om een javascriptbestand te includen. In de header wordt met script een verwijzing naar dit bestand gemaakt. De waarde van het attribuut kan een bestandsnaam (bijv. include/script.js), een absolute link (/site/include/script.js), of een URL (http://webcie.fmf.nl/site/include/script.js) zijn.

bodyOnload

Gebruik dit attribuut om een bepaalde javascript-functie uit te laten voeren iedere keer als de pagina wordt geladen. Deze wordt in het 'onload'-attribuut van de body-tag gezet.

stylesheet

Je templatesite toch een persoonlijk tintje geven? Gebruik je eigen stylesheet. Geef hier net als bij een eigen script een bestandsnaam, een absolute link of een URL. Het bestand wordt als laatste ingeladen, dus je kan alle instellingen van de template veranderen. Doe dit wel met mate, zodat je pagina nog wel goed bij de rest past.

rss

Zorgen dat je lezers goed op de hoogte kunnen blijven van alle nieuwtjes? Gebruik dan een RSS-feed. Als je in de template tag een verwijzing naar een RSS-feed opneemt, kan een RSS-feed-lezer deze automatisch vinden.