Excursies en lezingen

Naast alle mogelijkheden om advertenties en logo's te plaatsen, bestaan er ook twee manieren voor een actievere samenwerking: excursies en lezingen.

Excursies

De excursiecommissie 'Huygens' organiseert jaarlijks tal van excursies naar bedrijven in heel Nederland. Een groep van ongeveer 15 studenten wordt rondgeleid door het bedrijf, woont een informatief praatje bij, en na een eventuele case of workshop wordt de dag bezegeld met een borrel. Los van alle bedrijfsinformatie die de studenten opnemen, kunnen ze ook iets van de werksfeer proeven. Bovendien is een excursie natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid om vragen te stellen aan de aanwezige werknemers. Data en precieze invulling van de excursie gebeurt in samenwerking met de commissie 'Huygens'.

Excursie naar Textor
Excursie Force Vision.

Lezingen

Naast de bezoekjes aan bedrijven is het ook mogelijk om iemand van uw bedrijf naar Groningen te laten komen om op de faculteit een lezing te geven. Deze lezingen, die doorgaans ongeveer een uur duren, trekken ongeveer 15 studenten. Uiteraard is het mogelijk tijdens de presentatie gebruik te maken van een overhead-projector of een laptop met beamer. De lezingen worden meestal opgevolgd door een lunch of borrel.

Lezing