Inleiding

De Fysisch-Mathematische Faculteitsvereniging staat sinds vele jaren in direct contact met het bedrijfsleven. Op deze pagina's zijn de nieuwste vacatures en stageplaatsen te vinden die deze bedrijven aan FMF-leden te bieden hebben. Evenwel vindt u hier alles over de interessante mogelijkheden die de FMF aan bedrijven te bieden heeft.

Via de FMF kunt u als bedrijf op eenvoudige wijze in contact komen met studenten die een (academische) bta-opleiding genieten aan de Rijksuniversiteit Groningen.

De leden van de FMF zijn hoog opgeleid, gewend zelfstandig te werken en zich complexe materie snel eigen te maken. Door studie, verenigingswerk of andere nevenactiviteiten hebben zij sociale en communicatieve vaardigheden opgedaan en hebben zij kennis gemaakt met organisatiestructuren en werken in teamverband. Zij zijn geïnteresseerd in techniek en realiseren zich tevens dat techniek alleen niet zaligmakend is.
Kortom: Onze leden zijn uitermate interessant voor het bedrijfsleven.

Om deze reden stellen wij u in staat om uw bedrijf op een positieve manier te profileren onder onze leden. Als zij na hun afstuderen de arbeidsmarkt betreden, heeft u al een streepje voor op al die andere bedrijven.

Als u meer informatie wilt kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze Commissaris-Extern is de contactpersoon naar bedrijven toe, en staat u graag te woord. U kunt hem als volgt bereiken:

Jaap Eising
Commissaris-Extern
+31 (0)50 363 4948